ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Μεγαλύτερη δέσμευσή μας είναι η παροχή υπεραξίας στους πελάτες. Aναπτύσσoυμε λύσεις, από τον σχεδιασμό μοναδικών ιστοσελίδων έως και την ανάπτυξη σύνθετων επιχειρηματικών διαδικτυακών εφαρμογών και προηγμένων φορητών λύσεων, με γνώμονα την εξαιρετική εμπειρία του χρήστη.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Λέγεται ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει. Ένας ξεχωριστός σχεδιασμός ιστοσελίδας προσελκύει νέους επισκέπτες αυξάνοντας την επισκεψιμότητα. Για τη Vertitech ο σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας δεν είναι μια απλή διαδικασία, είναι διασκέδαση και δημιουργικότητα και μια διαφορετική διαδικασία για κάθε έργο που βασίζεται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Οι προγραμματιστές μας κάνουν ενδελεχή έλεγχο με στόχο την υιοθέτηση νέων και καινοτόμων σχεδιαστικών λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβάνοντας τον δημιουργικό σχεδιασμό, τη δημιουργία λογότυπου, την εμπειρία του χρήστη και την παραγωγή γραφικών.


Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και Εφαρμογών

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας βασισμένης στα δεδομένα που προσφέρουν αξία στους πελάτες σας μπορεί να γίνει μια περίπλοκη διαδικασία. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών μπορεί να σας εξασφαλίσει:

 • Μοναδικό σχεδιασμό βασισμένο στην εταιρική σας ταυτότητα.
 • Εύκολη διαχείριση και επεξεργασία των δεδομένων του ιστότοπού σας.
 • Σύγχρονα πολυμέσα (βίντεο, ήχο και εικόνα) που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού σας.
 • Εργαλεία εμπορίου και συνεργασίας και ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την καλύτερη χρήση της επίδρασης του διαδικτύου.
 • Φιλοξενία, web e-mail και online ημερολόγιο για εύκολη διαχείριση της επιχείρησής σας από το διαδίκτυο.
 • Φιλική ιστοσελίδα προς τις μηχανές αναζήτησης για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας.
 • Αυτόνομες εφαρμογές για κινητά ή ιστοσελίδες που προσαρμόζονται σε κάθε φορητή συσκευή (responsive design).

Ανάπτυξη για κινητά

Ανάπτυξη για κινητά

Η ισχυρή παρουσία σας στη σκηνή της κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον απαραίτητη για να παραμείνει ανταγωνιστική η επιχείρησή σας. Στη Vertitech φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική, καθώς και να δημιουργούμε καινοτόμες εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οι προγραμματιστές μας εξειδικεύονται στην ανάπτυξη custom εφαρμογών για λογισμικά iOS (iPhone / iPad), Android και Windows 8 ή 10.

Search Engine Marketing

Search Engine Optimization

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επιτυχία σας στο διαδίκτυο. Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η εικόνα, η φρεσκάδα, η δημοτικότητα και πολλά άλλα στοιχεία, είναι σημαντικά για την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Στη Vertitech, μεγιστοποιούμε τη βελτιστοποίησή σας με:

 • Υποδομή της ιστοσελίδας σας, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.
 • Παρακολούθηση της κατάταξής σας.
 • Κατάλληλες και ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.
 • Τη δημιουργία συνδέσμων από και προς την ιστοσελίδα.

Καμπάνιες Pay-Per-Click (PPC)

Ενισχύστε τα εγχειρήματα του μάρκετινγκ με οργανωμένες καμπάνιες PPC. Γνωστοποιήστε την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης δημιουργώντας λέξεις κλειδιά που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Χρησιμοποιούμε μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία - κυρίως το Google Adwords, για να οργανώσουμε τη στρατηγική σας και να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο