ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μία κουλτούρα υπεροχής στην εκπαίδευση

Στη Vertitech χτίζουμε μια καινοτόμα και συμμετοχική κουλτούρα στην εκπαίδευση με στόχο την προσωποποιημένη εκπαίδευση για όλους (Personalized Education). Με αποτελεσματικές και σύγχρονες πληροφοριακές λύσεις, μπορούμε να αλλάξουμε τη συνολική εικόνα του εκπαιδευτικού σας οργανισμού, μειώνοντας το κόστος διαχείρισης και προσελκύοντας νέους μαθητές. Η ολιστική μας λύση «Classter» αποτελεί μια ενιαία πλατφόρμα και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κάθε εκπαιδευτηρίου, που επιτρέπει σε γονείς, μαθητές και καθηγητές να έχουν άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικές και άλλες πληροφορίες.

  • Ενδυναμώστε άμεσα και εύκολα τις σχέσεις εντός της σχολικής σας κοινότητας μέσω του σύγχρονου εργαλείου διαχείρισης σχέσεων.
  • Συνδεθείτε με τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές σας με αμεσότητα και δημιουργήστε ενιαίες κοινότητες.
  • Ενισχύστε την αλληλεπίδραση μέσα στην τάξη με καινοτόμες λύσεις.
  • Βελτιώστε τις διαδικασίες εκμάθησης και εμπλουτίστε με σύγχρονο περιεχόμενο πολυμέσων τα μαθήματά σας.
  • Οργανώστε το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχό του.
  • Κάντε έγκυρο και ποιοτικό έλεγχο των οικονομικών σας στοιχείων. Με τα εργαλεία οικονομικής διαχείρισης που παρέχει η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Classter, μειώνετε σημαντικά τα κόστη σας.


Classter

All-in-one Student & Learning Management System

Το Classter είναι μία εκπαιδευτική πλατφόρμα. Έρχεται για να εκσυγχρονίσει τον εκπαιδευτικό σας οργανισμό, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες, που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες για άμεση πληροφορία και πρόσβαση σε δεδομένα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Είναι μία ενοποιημένη λύση για τη διαχείριση των οικονομικών, των ακαδημαϊκών και των επικοινωνιακών σχέσεων, που ικανοποιεί τις ευρείες ανάγκες κάθε εκπαιδευτηρίου.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του Classter και ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις μας εδώ.